NJE Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar

Kövess minket!

Gyengénlátó Változat

CSANÁDI SZŐLŐBIRTOK TÁJÉKOZTATÓ OLDALA

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

CSANÁDI SZŐLŐBIRTOK

A Csanádi Szőlőbirtok leendő kertészmérnök hallgatók jelentkezését várja. Amennyiben továbbtanulásodat a 2018/2019-as tanévben a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kara nappali tagozatán, a kertészmérnöki alapszakon és a Csanádi Szőlőbirtok együttműködése keretében szeretnéd folytatni.

 

Családi gazdaságunk 2001-es megalakulása óta Hajós és Császártöltés települések határában fokozatosan alakítottuk ki a mára már 210 hektáron elterülő, művelésmódjában és fajtaösszetételében korszerű szőlőbirtokunkat.

A Magyar szőlőnemesítők munkáságát dicsérő illatos szőlőfajtáink az Irsai Olivér és a Cserszegi fűszeres, világfajták közül Sauvignon Blanc-t, Chardonnay-t, kékszőlők közül Kékfrankost, Cabernet sauvignon-t, Kadarkát és Kékoportót termesztünk.

 A cég honlapjának linkje: www.csanadiszolobirtok.hu  

Hogyan kerülsz be a duális jellegű képzésbe?

Kétlépcsős felvételi folyamat:

1. lépcső

Először add be jelentkezésedet a Csanádi Szőlőbirtokhoz. Az elképzeléseinknek megfelelő jelentkezőket felvételi elbeszélgetésre hívjuk.

Felvehető létszám 1 fő

Jelentkezési határidő: 2018. február. 01.

2. lépcső

Jelentkezned kell a központi felvételi eljárásban a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar Kertészmérnöki BSc szakára.

Jelentkezési határidő: 2018. február. 15.

 

Figyelem!
Duális jellegű képzési formában azt a hallgatót fogadjuk, akit a Csanádi Szőlőbirtok kiválasztott és felvételt nyert a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Karának nappali tagozatára, a kertészmérnöki alapszakra. Azaz mindkét felvételt egyszerre kell teljesítenie a jelentkezőnek!

 

Kapcsolattartó: Csanádi Bálint balintcsanadi@gmail.com

                               06/70-382-3402

Partnereink