NJE Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar

Kövess minket!

Gyengénlátó Változat

Bio-Fungi Kft.

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A gombatermesztéssel és gombaalapanyag gyártással foglalkozó, Kelet-Közép-Európában vezető gombaipari cég, a Bio-Fungi Kft., a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar jogelődje, a Kecskeméti Főiskola Kertészeti Főiskolai Karának duális partnereként 2016-ban kapcsolódott be a duális képzésbe.

A gombatermesztéssel és gombaalapanyag gyártással foglalkozó, Kelet-Közép-Európában vezető gombaipari cég, a Bio-Fungi Kft., a Kecskeméti Főiskola Kertészeti Főiskolai Karának duális partnereként 2016-ban kapcsolódott be a Kertészmérnök BSc képzésbe.

A pályakezdő fiatalok már a tanulmányaik során is számíthatnak ránk szakmai gyakorlati helyek, duális képzés lehetőségének biztosításában.

Várjuk a gombatermesztés iránt érdeklődő, elkötelezett leendő hallgatók jelentkezését ócsai gombatermesztő, valamint áporkai, alapanyaggyártó telephelyünkön. Célunk a mindennapi gyakorlati tevékenység megismertetésével a képzés 7 féléve során segíteni a hallgatók szakmai képzését.

Hogyan kerülsz be a duális jellegű képzésbe?

Kétlépcsős felvételi folyamat:

1. lépcső

Először add be jelentkezésedet a Bio-Fungi Kft-hez! Az elképzeléseinknek megfelelő jelentkezőket felvételi elbeszélgetésre hívjuk.

 

2. lépcső

Jelentkezned kell a központi felvételi eljárásban a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar nappali tagozat mezőgazdasági mérnök alapszakára.

Jelentkezési határidő: 2022. február. 15.

 

Figyelem!
Duális jellegű képzési formában azt a hallgatót fogadjuk, akit a Bio-Fungi Kft. kiválasztott és felvételt nyert a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Karának nappali tagozatára, a mezőgazdasági mérnök alapszakra. Azaz mindkét felvételt egyszerre kell teljesítenie a jelentkezőnek!

 

Kapcsolat: Sziráki Brigitta

E-mail: brigitta.sziraki@biofungi.hu

Partnereink

Délalföldi Kertészek Szövetkezete

Déli Orom Kft.

FRUX MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐ, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

GLADIOLUS-FRUCHT KFT.

Sauska-Tokaj Kft.

ÁRPÁD-AGRÁR ZRT.

BÁCS-ZÖLDÉRT ZRT.

Bio-Fungi Termelő és Kereskedelmi Kft.

CSANÁDI SZŐLŐBIRTOK

UNIVER Product Zrt.

ZKI Zrt.

PILZE - NAGY KFT.

HUNAPFEL MEZŐGAZDASÁGI KFT

Biocont Magyarország Kft.

Pullulo Faiskolai Kft.