NJE Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar

Kövess minket!

Gyengénlátó Változat

Bonduelle Central Europe Kft.

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A Bonduelle Central Europe Kft. 2020. februártól a Neumann János Egyetem duális partnere. A 2019/20-as tanévtől várja leendő kertészmérnök, vidékfejlesztési agrár-, mezőgazdasági, logisztikai és gépészmérnök hallgatók jelentkezését, akik a céggel kötött együttműködési megállapodás keretében folytatnák tanulmányaikat duális képzés formájában.

Magyarországon a konzervzöldségek kategóriájában piacvezető Bonduelle már az 1990-es évek elejétől kezdve sokat tett azért, hogy közkedvelt legyen a magyar zöldségből készült konzerv. A jó minőségű termékek előállításához a kiváló alapanyagokon túl a vállalatnak szüksége van jól felkészült szakemberekre, akik a folyamatosan fejlődő tudományt átültetik a gyakorlatba és innovatív gondolkodásukkal hozzájárulnak a közös sikerhez.

Ha a továbbtanulást a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési vagy a Műszaki és Informatikai Karán tervezed, a Bonduelle Central Europe Kft. Nagykőrösön és Békéscsabán gyakorlati lehetőséget biztosít a teljes képzés alatt a szakma iránt elhivatottságot érző, szorgalmas és kitartó diákok számára.

Célunk a duális képzéshez való csatlakozással a versenyképes szakmai utánpótlás kinevelése, valamint a felsőoktatási és a munkaerőpiaci igények összehangolása. A hallgatók a képzésnek köszönhetően biztos elméleti alapokra épülő, gyakorlati tudásra tehetnek szert.

Duális hallgatóink már az egyetemi tanulmányaik alatt betekintést kapnak Európa egyik legjelentősebb zöldségfeldolgozó vállalatának mindennapjaiba: megismerkednek az agronómiai termeltetési, beszerzési, termelési, minőségirányítási, műszaki és logisztikai folyamatokkal, ami a diploma átvételekor már komoly referenciával bír.

 

Üzemigazgató: Tóth László

 

Hogyan kerülhetsz be a duális jellegű képzésbe?

 

Kétlépcsős felvételi folyamat:

1. lépcső

Először add be jelentkezésedet a Bonduelle Central Europe Kft-hez! Az elképzeléseinknek megfelelő jelentkezőket felvételi elbeszélgetésre hívjuk.

 

Felvehető létszám: 2 fő kertészmérnöki +2 vidékfejlesztési agrármérnök + 2 fő mezőgazdasági mérnök, 3 logisztikai és 3 gépészmérnök BSc szakos hallgató

Jelentkezési határidő:

2019/20-as tanévben: 2020. január 30.

2020/21-es tanévben: 2020. június 30.

A cég honlapja: www.bonduelle.hu

 

2. lépcső

Jelentkezned kell a központi felvételi eljárásban a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar nappali tagozat kertészmérnöki, vidékfejlesztési vagy mezőgazdasági mérnök, a Műszaki és Informatikai kar nappali tagozat logisztikai mérnök vagy gépészmérnök alapszakára.

Jelentkezési határidő: 2020. február 15.

 

További információ és jelentkezés:

Szabó Andrásné

vállalati kapcsolattartó

E-mail: eva.szabo@bonduelle.com

Partnereink

Délalföldi Kertészek Szövetkezete

Déli Orom Kft.

FRUX MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐ, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

GLADIOLUS-FRUCHT KFT.

Sauska-Tokaj Kft.

ÁRPÁD-AGRÁR ZRT.

BÁCS-ZÖLDÉRT ZRT.

Bio-Fungi Termelő és Kereskedelmi Kft.

CSANÁDI SZŐLŐBIRTOK

UNIVER Product Zrt.

ZKI Zrt.

PILZE - NAGY KFT.

HUNAPFEL MEZŐGAZDASÁGI KFT

Biocont Magyarország Kft.

Pullulo Faiskolai Kft.