NJE Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar

Kövess minket!

Gyengénlátó Változat

DIPLOMAÁTADÓ ÜNNEPI SZENÁTUSI ÜLÉS KITÜNTETÉSEKKEL

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

diplomaátadóA 2015. július 4-én megtartott diplomaátadó szenátusi ülésen  292-en vehették át diplomájukat, ill. a felsőoktatási szakképzés elvégzését igazoló oklevelüket. Hagyományteremtő szándékkal a végzősök most eőször vehették át diplomáikat talárban. Az ünnepség alkalmat adott hallgatói jutalmak, állami és főiskolai kitüntetések, címzetesi és díszpolgári címek, dolgozói elismerések átadására is. KÉPGALÉRIA

 

HALLGATÓI JUTALMAK 
KFK dékáni dicséret - a Kecskeméti Főiskoláért Alapítvány 10 ezer forintos jutalma

Kiváló tanulmányi eredményük alapján:

  • Balog Bernadett gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök
  • Péter Nikoletta felsőfokú kertészmérnök-asszisztens
  • Varga Árpádné okleveles kertészmérnök

A Kecskeméti Főiskoláért Alapítvány ösztöndíja a záróvizsgán legjobb eredményt elért hallgatóknak
  • Mucsi Ilona KFK

ÁLLAMI KITÜNTETÉSEK

Pedagógus szolgálati emlékérem

Balogh Zoltán, az emberi erőforrások minisztere nyugdíjba vonulása alkalmából pedagógus szolgálati emlékérmet adományoz dr. Kovács Andrásnak a Kecskeméti Főiskola Kertészeti Főiskolai Karán, illetve annak jogelőd intézményében a zöldségtermesztési kutatási területen végzett több évtizedes kimagasló szakmai teljesítménye alapján és oktatói-kutatói munkássága elismeréseként.

A Kecskeméti Főiskola köszöni munkáját.

A Kertészeti Főiskolai Kar kari tanácsának döntése alapján a Kertészeti Főiskolai Kar díszpolgára címet kapja Gyenes István. Gyenes István a város elismert dísznövénykertésze. Több évtizede sok fiatal kertészmérnök jelölt írja szakdolgozatát az üzemében termelt növényekből, termesztés technológiájából, amelyhez szívesen adja több évtizedes szakmai tapasztalatát. Rendszeresen fogad üzemlátogatásra hallgatói csoportokat és féléves szakmai gyakorlatra hallgatókat. A tehetséges kertészmérnök hallgatókat a Gyenes István Emlékére Alapítványon keresztül támogatja.

A Kecskeméti Főiskola Kertészeti Főiskolai Kara köszöni munkáját.

MUNKATÁRSI ELISMERÉSEK

Rektori dicséretben részesült Baranyi Zoltánné, a Kertészeti Főiskolai Kar ügyintézője, 30 évnyi lelkiismeretes és problémamegoldó munkájáért, munkatársait is motiváló példamutató magatartásáért.

Rektori dicséretben részesült Finta Imre a Kertészeti Főiskolai Kar technikusa megbízható és kiváló munkájáért, az oktatók hatékony segítéséért a gyakorlatokban, a kutatásokban, valamint a kar árbevétel termelő tevékenységében való aktív részvételéért.

A Kertészeti Főiskolai Kar dékánja dicséretben részesíti Fejes István főmérnököt a tangazdaság gazdasági eredményeinek javításáért, a modern mezőgazdasági fogások alkalmazásáért, a munkatársi kollektíva összekovácsolásáért, a hallgatói gyakorlatok szervezéséért.

A Kertészeti Főiskolai Kar dékánja dicséretben részesíti Molnár Józsefné ügyintézőt az oktatási segédanyagok elkészítésében és a tananyagfejlesztésben nyújtott magas színvonalú segítségéért, lelkiismeretes munkavégzéséért.

Partnereink

Délalföldi Kertészek Szövetkezete

Déli Orom Kft.

FRUX MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐ, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

GLADIOLUS-FRUCHT KFT.

Sauska-Tokaj Kft.

ÁRPÁD-AGRÁR ZRT.

BÁCS-ZÖLDÉRT ZRT.

Bio-Fungi Termelő és Kereskedelmi Kft.

CSANÁDI SZŐLŐBIRTOK

UNIVER Product Zrt.

ZKI Zrt.

PILZE - NAGY KFT.

HUNAPFEL MEZŐGAZDASÁGI KFT

Biocont Magyarország Kft.

Pullulo Faiskolai Kft.