NJE Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar

Kövess minket!

Gyengénlátó Változat

Duális partnercégek

Bio-Fungi Kft.

Duális partnercégek Létrehozva: 2020.05.19 16:08 módosítva: 2021.10.22 11:52 Készítette : Ferenczi Krisztián

A gombatermesztéssel és gombaalapanyag gyártással foglalkozó, Kelet-Közép-Európában vezető gombaipari cég, a Bio-Fungi Kft., a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar jogelődje, a Kecskeméti Főiskola Kertészeti Főiskolai Karának duális partnereként 2016-ban kapcsolódott be a duális képzésbe.

Tovább

Bonduelle Central Europe Kft.

Duális partnercégek Létrehozva: 2020.01.14 11:44 módosítva: 2021.12.06 10:38 Készítette : Ferenczi Krisztián

A Bonduelle Central Europe Kft. 2020. februártól a Neumann János Egyetem duális partnere. A cég folyamatosan várja leendő kertészmérnök, vidékfejlesztési agrár-, mezőgazdasági, logisztikai és gépészmérnök hallgatók jelentkezését, akik a céggel kötött együttműködési megállapodás keretében folytatnák tanulmányaikat duális képzés formájában.


Magyarországon a konzervzöldségek kategóriájában piacvezető Bonduelle már az 1990-es évek elejétől kezdve sokat tett azért, hogy közkedvelt legyen a magyar zöldségből készült konzerv. A jó minőségű termékek előállításához a kiváló alapanyagokon túl a vállalatnak szüksége van jól felkészült szakemberekre, akik a folyamatosan fejlődő tudományt átültetik a gyakorlatba és innovatív gondolkodásukkal hozzájárulnak a közös sikerhez.

Ha a továbbtanulást a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési vagy a Műszaki és Informatikai Karán tervezed, a Bonduelle Central Europe Kft. Nagykőrösön és Békéscsabán gyakorlati lehetőséget biztosít a teljes képzés alatt a szakma iránt elhivatottságot érző, szorgalmas és kitartó diákok számára.

Célunk a duális képzéshez való csatlakozással a versenyképes szakmai utánpótlás kinevelése, valamint a felsőoktatási és a munkaerőpiaci igények összehangolása. A hallgatók a képzésnek köszönhetően biztos elméleti alapokra épülő, gyakorlati tudásra tehetnek szert.

Duális hallgatóink már az egyetemi tanulmányaik alatt betekintést kapnak Európa egyik legjelentősebb zöldségfeldolgozó vállalatának mindennapjaiba: megismerkednek az agronómiai termeltetési, beszerzési, termelési, minőségirányítási, műszaki és logisztikai folyamatokkal, ami a diploma átvételekor már komoly referenciával bír.

 

Üzemigazgató: Tóth László (Nagykőrös), Dr. Zahola-Pollák Vanda (Békéscsaba)


Tovább

Pilze - Nagy Kft.

Duális partnercégek Létrehozva: 2017.11.27 16:13 módosítva: 2021.10.22 11:48 Készítette : Ferenczi Krisztián

A Pilze - Nagy Kft csatlakozott a duális képzéshez. Jelentkezésedet érdeklődéssel várjuk, amennyiben továbbtanulásodat a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kara Kertészmérnöki BSc alapszak és a Pilze - Nagy Kft együttműködése keretében szeretnéd folytatni.

 

Tovább

HUNAPFEL Mezőgazdasági Kft.

Duális partnercégek Létrehozva: 2017.11.27 16:08 módosítva: 2021.10.22 11:47 Készítette : Ferenczi Krisztián

A HUNAPFEL Mezőgazdasági Kft. csatlakozott a duális képzéshez. Leendő kertészmérnök hallgatók jelentkezését várja, amennyiben továbbtanulásodat Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar nappali tagozata kertészmérnöki alapszakán és a HUNAPFEL Mezőgazdasági Kft. együttműködése keretében szeretnéd folytatni

Tovább

Partnereink

Délalföldi Kertészek Szövetkezete

Déli Orom Kft.

FRUX MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐ, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

GLADIOLUS-FRUCHT KFT.

Sauska-Tokaj Kft.

ÁRPÁD-AGRÁR ZRT.

BÁCS-ZÖLDÉRT ZRT.

Bio-Fungi Termelő és Kereskedelmi Kft.

CSANÁDI SZŐLŐBIRTOK

UNIVER Product Zrt.

ZKI Zrt.

PILZE - NAGY KFT.

HUNAPFEL MEZŐGAZDASÁGI KFT

Biocont Magyarország Kft.

Pullulo Faiskolai Kft.