NJE Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar

Kövess minket!

Gyengénlátó Változat

EGYETEMI KÉPZÉSEK A KERTÉSZETI FŐISKOLAI KARON

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

EGYETEMI KÉPZÉSEK A KERTÉSZETI FŐISKOLAI KARONTisztelt Érdeklődő! 

Felhívjuk figyelmüket a Kertészeti Főiskolai Karon folyó továbbtanulási lehetőségekre. Két egyetemi szakon lehet azoknak a nappali és levelező tagozaton végzős vagy végzett hallgatóknak továbbtanulni, akik 2015. júliusáig rendelkeznek egy C típusú nyelvvizsgával. 
Az okleveles Kertészmérnöki MSc és az okleveles Vidékfejlesztő MSc szakjainkra várjuk az érdeklődőket.

Az oktatás 4 féléves, hétvégi konzultációk keretében zajlik. Ezek a diplomák versenyképes végzettséget garantálnak a munkaerőpiacon.
Az MSc-re történő jelentkezés ugyanúgy történik, mint az alapképzés esetén, vagyis az Oktatási Hivatalon keresztül, elektronikusan kell jelentkezni (2015. február hónapban). A felvételhez nincs pontszámítási eljárás ebben az oktatási formában, csak egy előre kiadott tételsorból kell felkészülni és szóbeli vizsgát tenni. A vizsga várható ideje: 2015. júliusa, a vizsga időpontjáig a nyelvvizsgának már meg kell lennie. Tehát a jelentkezéshez még nem szükséges a nyelvvizsga megléte.

Az MSc diploma teljesen egyenértékű más egyetemen szerzett végzettséggel, ezért meggondolandó, hogy a hallgató hol folytatja a tanulmányait.

Aki a 12 félévét már az alapszakon felhasználta, az csak költségtérítéses formában tud nálunk (ugyanígy más felsőoktatási intézményben) MSc szakon továbbtanulni. Az MSc szakok önköltsége a Kecskeméti Főiskolán 305.000 Ft/félév.

Figyelmükbe ajánljuk a szakmérnöki képzéseinket: Szőlész-Borász, Vidékfejlesztési, Zöldfelületfenntartó. Ezeken önköltségesen lehet részt venni, félévenként 130.000 Ft-ért. Az oktatás 2 féléves, hétvégi konzultációk keretében zajlik.

További információk a szakokról az alábbi linkeken

valamint érdeklődni lehet a 76/517-613 és 517-614 számú telefonszámokon.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Partnereink

Délalföldi Kertészek Szövetkezete

Déli Orom Kft.

FRUX MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐ, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

GLADIOLUS-FRUCHT KFT.

Sauska-Tokaj Kft.

ÁRPÁD-AGRÁR ZRT.

BÁCS-ZÖLDÉRT ZRT.

Bio-Fungi Termelő és Kereskedelmi Kft.

CSANÁDI SZŐLŐBIRTOK

UNIVER Product Zrt.

ZKI Zrt.

PILZE - NAGY KFT.

HUNAPFEL MEZŐGAZDASÁGI KFT

Biocont Magyarország Kft.

Pullulo Faiskolai Kft.