NJE Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar

Kövess minket!

Gyengénlátó Változat

Kari Hallgatói Képviselet

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A HALLGATÓI KÉPVISELET TAGJAI

 

Migaskó Helga vagyok, az NJE KVK Hallgatói Képviseletének immáron harmadik éve tagja, jelenleg kari elnök. Tanulmányaimat kertészmérnöki BSc szakon végzem, amit mesterképzésen szeretnék folytatni. Az elmúlt években részt vettem tanulmányi és a kari élettel kapcsolatos problémák megoldásában, tudományos rendezvények lebonyolításában, a közösségi élet építésében. Szeretném ezt a munkámat továbbra is folytatni, hogy élvezhessük az egyetemi életet, mind tanulmányaink, mind a szórakozás, kapcsolatépítés terén. Állítsunk vissza régi hagyományokat: a közös főzéseket, szakok közti vetélkedőket, szakmai estélyeket, végzős, diplomaosztós rítusokat! Szándékaim közt szerepel a KVK népszerűsítése az alföldi régióban; a fiatalság ráébresztése a növénytermesztési, mezőgazdasági és agrárágazatokban való lehetőségek kiaknázására, hisz a jövő ezekben rejlik.

Kocsis Bernadett vagyok, a KVK Hallgatói Képviseletének 2017. november óta tagja. A Karon az általános alelnök pozíciót töltöm be. Kezdettől fogva mindig felelősségteljesen és lelkesen végeztem a feladatokat, a gyűléseken rendszeresen részt vettem, hallgatótársaimnak segítettem, az egyetemi programokon aktív tag voltam. A kari életet – HÖK-ös társaimmal együtt – programok szervezésével színesítettük. Célom az előbb felsorolt tevékenységek folytatása, ezen kívül még több és színesebb program megvalósítása az egyetemen, a kari élet fellendítése, az egyetem népszerűsítése.

Hóman Zoltán vagyok, kertészmérnök alapszakos hallgató. A Hallgatói Képviseletnek 2016 óta vagyok tagja Az első évben póttag voltam, beletanultam a Tanulmányi Bizottsági és a DJB tagsági teendőkbe, amit a második félévben be is töltöttem. Az azt követő évben kari alelnök voltam, majd az utána következő évben kari elnökként tevékenykedtem. Az idei évben a gazdasági alelnök vagyok. Az eddigiekben a Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar fejlesztésére és a hallgatók teljes értékű kiszolgálására és segítésére törekedtem, amit a továbbiakban is szeretnék folytatni.

Dobos Brigitta vagyok, elsőéves vidékfejlesztési agrármérnök szakos hallgató, a KVK HK általános tagja.

Betöltött pozícióim: Felügyelőbizottsági elnökségi tag és Programszervező és kulturális elnökségi tag. Szívesen a hallgatók segítségére vagyok tanulmányaikkal kapcsolatos ügyeikben. Fontosnak tartom a hallgatók kikapcsolódását is, amit különféle eseményekkel szívesen támogatnék. Szeretném a Karunk közösségi életét is még aktívabbá tenni.

Söre Szilvia vagyok, másodéves kertészmérnök szakos hallgató. Fontosnak tartom a hallgatók segítését, emellett a közösségi élet fenntartását és javítását a Karon. Szívesen veszek részt a rendezvények megszervezésében és lebonyolításában is.

Kovács Márk vagyok, harmadéves kertészmérnök szakos hallgató. A Hallgatói Önkormányzat tagja vagyok tanulmányaim megkezdése óta. Jelenleg PR és Külügyi elnökségi tag, Beiskolázási bizottsági tag és Sport bizottsági tag vagyok, ezen felül részt veszek a Kari Tanács ülésein. Elsőévesként még nem volt konkrét fogalmam a HÖK-ről és annak a működéséről, ez egy új dolog volt számomra. Mostanra már szeretem ezt csinálni, útbaigazítani hallgatótársaimat, buzdítani a leendőket, segíteni a kari bizottságok munkáját, nem utolsó sorban szervezni és részt venni a kari, egyetemi rendezvényeken.

Klimó Bence vagyok, másodéves kertészmérnök szakos hallgató. Emberekkel könnyen kommunikálok, könnyen barátkozom. Az egyetemi tanulmányokon és a HK munkámon kívüli leginkább otthon, a saját vállalkozásunkban dolgozom. Hobbim a vadászat. Azért szeretek tagja lenni a hallgatói önkormányzatnak, mert ezáltal segíthetek másoknak és a közösségnek.

Fodor Tünde vagyok, harmadik éve a KVK Hallgatói Képviselet tagja, jelenleg póttag. Két éven keresztül aktívan tevékenykedtem a Diákjóléti Bizottság tagjaként. A szociális támogatások elbírálásával széles körű ismeretre tettem szert a különböző szabályzatok terén. Kari rendezvények lebonyolításának állandó részese lehettem. Az elmúlt évek során összegyűjtött tapasztalataim alapján próbálom segíteni a KVK Hallgatói Képviseletének munkáját.

A HK Ügyrendje: LETÖLTÉS

Kari hallgatói képviselet

Partnereink

Délalföldi Kertészek Szövetkezete

Déli Orom Kft.

FRUX MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐ, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

GLADIOLUS-FRUCHT KFT.

Sauska-Tokaj Kft.

ÁRPÁD-AGRÁR ZRT.

BÁCS-ZÖLDÉRT ZRT.

Bio-Fungi Termelő és Kereskedelmi Kft.

CSANÁDI SZŐLŐBIRTOK

UNIVER Product Zrt.

ZKI Zrt.

PILZE - NAGY KFT.

HUNAPFEL MEZŐGAZDASÁGI KFT

Biocont Magyarország Kft.

Pullulo Faiskolai Kft.