NJE Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar

Kövess minket!

Gyengénlátó Változat

48. Kari Tudományos Diákköri Konferencia

2022. december 7-én rendezzük meg a 48. Tudományos Diákköri Konferenciát. Részletek és a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók itt találhatók. A konzu...

48. Kari Tudományos Diákköri Konferencia

PÓTFELVÉTELI A NEUMANN JÁNOS EGYETEM KERTÉSZETI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI KARÁN- 2022

A Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kara várja a jelentkezőket a 2022 szeptemberében induló képzéseire a pótfelvételi eljárás keret...

PÓTFELVÉTELI A NEUMANN JÁNOS EGYETEM KERTÉSZETI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI KARÁN- 2022

Állásajánlat - Dorcadion Kft.

A Dorcadion Kft. keresi új munkatársát! Részletek itt.

Állásajánlat - Dorcadion Kft.

Állásajánlat - Poliext Kft.

A Poliext Kft. két pozícióba keres munkatársakat: folyamatmérnök mezőgazdasági mérnök

Állásajánlat - Poliext Kft.

Zöldségnemesítő álláslehetőség

  A Zöldség Kutató Intézet állaslehetőségét ajánljuk figyelmetekbe, zöldségnemesítő munkakörbe.

Zöldségnemesítő álláslehetőség

ÁTADTÁK A NEUMANN KIVÁLÓSÁGI DÍJAKAT KECSKEMÉTEN

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

RANGOS SZAKMAI DÍJAT ALAPÍTOTT A KECSKEMÉTI NEUMANN JÁNOS EGYETEM A FENNTARTÓ NEUMANN JÁNOS EGYETEMÉRT ALAPÍTVÁNY TÁMOGATÁSÁVAL. A VILÁGHÍRŰ MAGYAR MATEMATIKUSRÓL ELNEVEZETT NEUMANN KIVÁLÓSÁGI DÍJAT MINDEN ÉVBEN A KIMAGASLÓ TELJESÍTMÉNYT NYÚJTÓ EGYETEMI DOLGOZÓK, HALLGATÓK ÉS ÜZLETI PARTNEREK KAPHATJÁK MEG.

Nagyszabású gála keretében idén először adták át a Neumann Kiválósági Díjakat a kecskeméti Neumann János Egyetemen. 2022. március 30-án este 14 kategória jelöltjei vehették át a Neumann János portréját ábrázoló bronzplakettet, valamint jutalmazták a legjobb tanulmányi eredményt felmutató végzős hallgatókat is.

A felsőoktatási intézmény fenntartásáért felelős Neumann János Egyetemért Alapítvány 2022. januári ülésén döntött a díj létrehozásáról és a szükséges források biztosításáról. A hagyományteremtő szándékkal életre hívott kitüntetés Pogány Gábor Benő, Munkácsy Mihály- díjas szobrászművész által készített bronzplakettel, és 100-500 ezer forintig terjedő pénzjutalommal jár. A díjat minden év márciusában, a kiváló tanulmányi eredménnyel rendelkező végzős hallgatók és a jelöltállító bizottság által meghatározott kategóriák díjazottjai vehetik át. Idén az Év Oktatója szakmai díj, a Kiváló Hallgatói Öntevékeny Csapat, az Év Oktatója hallgatói díj, az Év Munkavállalója, az Év Kiváló Duális Partnere, az Év Támogatója, az Év Példaképe, az Év Innovátora, az Év Tehetséggondozója, az Év Mentorhallgatója, valamint az Egyetemi Sportéletért díj kategóriákban összesen 14 egyetemi munkatársat, hallgatót és üzleti partnert tüntettek ki. A díjalapítás elsődleges célja az elismerés és a motiváció, mert a kecskeméti Neumann János Egyetem valódi ereje elsősorban abból fakad, ha az egyetemi polgárok, a hallgatók, oktatók és munkatársak egyénenként és közösségben a mindennapok során minél több értékteremtő és közösségformáló eredményt tudnak felmutatni. Az egyetem vezetésének feladata pedig az, hogy ezekbe a folyamatokba a szervezet minél több tagját képes legyen bevonni.

Az ünnepi gálaműsort Csizmadia Norbert, a Neumann János Egyetemért Alapítvány elnöke, Lezsák Sándor, az alapítvány kuratóriumának tagja, az Országgyűlés alelnöke, és Dr. Fülöp Tamás, rektor nyitotta meg. Köszöntőjükben mindhárman azokra a közös célokra és eredményekre hívták fel a figyelmet, melyek elérésében a Neumann János Egyetem minden egyes tagjának komoly szerepe van. A rendezvényen bemutatkozott az intézmény fővárosi képzési helyszínét biztosító Magyar Nemzeti Bank Tudásközpont is, melyet Dr. Lehmann Kristóf képviselt. A gála zárásaként Dr. Csuhaj-Varju Imre, a Kármán Tódor Védelemipari és Technológiai Tudásközpont vezetője egy eredeti, 1848-as, damaszkuszi pengés szablyát ajándékozott az egyetemnek, melyet azzal a céllal adott át Dr. Fülöp Tamás rektornak, hogy erre a szimbolikus erővel bíró ereklyére függesszék fel az adott évben legjobban teljesítő, védelemipari képzésben résztvevő hallgató nevét.

Elérhetőségünk

Neumann János Egyetem
Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar 


Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar ügyintézése(Agrárökonómiai és Vidékfejlesztési Tanszék, Kertészeti Tanszék, Dékáni Hivatal) helyileg az Izsáki út. 10 szám alatt a 4 .emelet 402-es szobában történik, telefonon pedig a 06/76-516-352-es telefonszámon és mobilon a 06303901253-as számon lehet elérni Bene Melindát és Vadnay Brigittát."


Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 10.
Tel: +36 76 516-352
Mobil: 06303901253
E-mail: kvk@kvk.uni-neumann.hu

Laboratórium e-mail:
vizsgalolabor@kvk.uni-neumann.hu

 

Adószám: 19253103-2-03

Bankszámlaszám: 10300002-13278419-00014905

Intézményi azonosító: FI 96377

Duális képzés

Partnereink

Délalföldi Kertészek Szövetkezete

Déli Orom Kft.

FRUX MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐ, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

GLADIOLUS-FRUCHT KFT.

Sauska-Tokaj Kft.

ÁRPÁD-AGRÁR ZRT.

BÁCS-ZÖLDÉRT ZRT.

Bio-Fungi Termelő és Kereskedelmi Kft.

CSANÁDI SZŐLŐBIRTOK

UNIVER Product Zrt.

ZKI Zrt.

PILZE - NAGY KFT.

HUNAPFEL MEZŐGAZDASÁGI KFT

Biocont Magyarország Kft.

Pullulo Faiskolai Kft.