NJE Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar

Kövess minket!

Gyengénlátó Változat

TUDNIVALÓK A DIPLOMAÁTADÓ ÜNNEPI SZENÁTUSI ÜLÉSRŐL - 2016

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

TUDNIVALÓK A DIPLOMAÁTADÓ ÜNNEPI SZENÁTUSI ÜLÉSRŐLKedves Végzős Hallgatónk! 

Még bizonyára a követelmények eredményes teljesítése a legfontosabb az Ön számára, de néhány információt már a figyelmébe ajánlunk a diplomaátadó ünnepi szenátusi üléssel kapcsolatban.  
 

 

Időpont, helyszín

Diplomájának, ill. a felsőoktatási szakképzés elvégzését igazoló oklevelének ünnepélyes átadására a 2016. június 25-én, (szombaton) 1000 órakor kezdődő diplomaátadó ünnepi szenátusi ülésen kerül sor, amelyet a GAMF Karon található Kőrösi Csoma Sándor Parkban tartunk. (Kecskemét, Izsáki út 10., teherporta mögötti terület)  Kérjük, hogy az ünnepségen sorszámmal vagy névvel ellátott ülőhelyét legkésőbb ¾ 10-ig foglalja el. Rossz idő esetén az ünnepség a GAMF Karon található Törös Olga Sportcsarnokban lesz. 

A helyszín megközelítéséhez itt talál térképet és szöveges leírást, amit továbbíthat az ünnepségen részt vevő rokonainak, barátainak.

Itt található a GAMF Kar alaprajza a Kőrösi Csoma Sándor Parkkal.   

Parkolás 

A főépület előtt és a GAMF Kar udvarán csak korlátozott számban állnak rendelkezésre parkolóhelyek, ezért javasoljuk, hogy vegyék igénybe a szomszédos bevásárlóközpont ingyenes parkolóit, ahonnan néhány perc sétával elérhető az ünnepség helyszíne. A GAMF Kar udvarán elhelyezett járművekért nem vállalunk felelősséget.

Talárviselés

A Kecskeméti Főiskola vezetése 2015-ben hagyományt teremtett azzal, hogy a diplomaátadó ünnepi szenátusi ülésen a végzős hallgatók diplomájukat, ill. a felsőoktatási szakképzés elvégzését igazoló oklevelüket talárban vehetik át. Reméljük, hogy Ön is örömmel veszi ezt az újítást és elfogadja, hogy az ünnepségen csak ebben a viseletben lehet részt venni.  A talárviselés minden végzősre vonatkozik, függetlenül attól, hogy mit vesz át, diplomát vagy a felsőoktatási szakképzés elvégzését igazoló oklevelet, ill. a szakirányú továbbképzésben végzett. 

A talárviselésről közös rektori-kancellári utasítás készült.  A fontosabb információkat itt is kiemeljük, de kérjük, figyelmesen olvassa el az utasításban foglaltakat is.

TALÁRPRÓBA

A hallgatóknak a diplomaátadó ünnepi szenátusi ülést megelőzően talárpróbán kell részt venniük. A Hallgatói Szolgáltató Központ munkatársai ennek alapján állítják össze a névre szóló, megfelelő méretű talárt, sapkát és kesztyűt tartalmazó csomagot, amelyet a próbán kapott sorszámmal vehetnek majd át a végzősök a diplomaátadó napján. A talárpróbák időpontját a záróvizsgákhoz igazítjuk, de bármelyik megadott időpontban és helyszínen meg lehet jelenni a próbán. 

A TALÁRPRÓBA IDŐPONTJAI ÉS HELYSZÍNEI:  

2016. június 13-17. 9.00-11.00; 13.00-15.00 GAMF Kar Hallgatói Szolgáltató Központ (büfé melletti közösségi tér)
2016. június 18. 8.00-12.00 GAMF Kar Hallgatói Szolgáltató Központ (büfé melletti közösségi tér)
2016. június 14-16. 9.00-11.00;13.00-15.00 Kertészeti Főiskolai Kar (aula)
2016. június 14-16. 9.00-11.00; 13.00-15.00 Tanítóképző Főiskolai Kar (Oktatási Iroda előtt)
 

KÖLCSÖNZÉSI DÍJ ÉS KAUCIÓ

A talárt, a sapkát és a kesztyűt köcsönzési díj fejében és kauciót letétbe helyezve lehet igénybe venni. A lehető legkedvezőbb kölcsönzési díjat állapítottuk meg, amely a talár kezelését, tisztíttatását fedezi, és az Öné marad emlékül a hímzett kari logó. A letétbe helyezett kaució a "talárcsomag" sérülésmentes és hiánytalan leadásakor visszajár. A kölcsönzési díjat és a kauciót a talárpróba alkalmával kell kifizetni.  

Kölcsönzési díj: 3000 Ft

Kaució: 10 000 Ft

TALÁR ÁTVÉTELE ÉS LEADÁSA

A Hallgatói Szolgáltató Központ által összeállított csomagot a talárpróbán kapott sorszámmal a diplomaátadó napján 7.30 és 9.30 óra között lehet átvenni a GAMF Karon. A diplomaátadó záróidőpontját követő két órán belül kérjük a talárcsomag visszaszolgáltatását az átvétel helyén. A "talárcsomag" hiánytalan és sérülésmentes leadása esetén a kaució visszajár. Kérjük, az utasításban tekintsék meg a sérülés vagy hiány esetén fizetendő díjat, amit a kaucióból vonunk le. A megszabott díjakkal arra szeretnénk Önöket ösztönözni, hogy vigyázzanak a viseletre.  

A talár átvételének, leadásának helyszínéről később ezen az oldalon lehet majd tájékozódni. 

Meghívók

Nyomtatott meghívók a talárpróba helyszínén és időpontjaiban, ill. más időpontokban 2016. június 1-től a Könyvtár és Információs Központ Nyomdájában (GAMF Kar), valamint a kari szakkönyvtárakban vásárolhatók 250 Ft/db áron. A meghívót rokonainak, ismerőseinek küldheti, a belépéshez nem szükséges. A nyomtatott meghívó francia boríték méretű, hajtott, bordó színű. Az ünnepségre szóló meghívónak készült egy egyszerűsített, egyoldalas elektronikus változata is, amely képként küldhető. 
INNEN LETÖLTHETŐ 

 Fotózás

Az ünnepségen minden végzős hallgatóról készül fotó a diploma átvételekor, amelyet a főiskola ajándékaként  térítésmentesen letölthetnek a www.kefo.hu/diplomaatadooldalról. Az első széksor vonala előtt csak a főiskola fotósa és a sajtó munkatársai fotózhatnak, a biztonsági őrök mindenki mást eküldenek. Kérjük, hogy tájékoztassa erről kedves rokonait, ismerőseit.

Ülőhelyek

A diplomáatadó szenátusi ülésen a meghívott vendégek és a végzősök számára fenntartott ülőhelyeken túl csak igen korlátozott számban állnak rendelkezésre ülőhelyek. Kérjük, hogy vendégei meghívásakor tartsa ezt szem előtt.  

Kívánunk Önnek sikeres pályafutást és jó egészséget!

Információk

Partnereink

Délalföldi Kertészek Szövetkezete

Déli Orom Kft.

FRUX MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐ, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

GLADIOLUS-FRUCHT KFT.

Sauska-Tokaj Kft.

ÁRPÁD-AGRÁR ZRT.

BÁCS-ZÖLDÉRT ZRT.

Bio-Fungi Termelő és Kereskedelmi Kft.

CSANÁDI SZŐLŐBIRTOK

UNIVER Product Zrt.

ZKI Zrt.

PILZE - NAGY KFT.

HUNAPFEL MEZŐGAZDASÁGI KFT

Biocont Magyarország Kft.

Pullulo Faiskolai Kft.