NJE Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar

Kövess minket!

Gyengénlátó Változat

Pilze - Nagy Kft.

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A Pilze - Nagy Kft csatlakozott a duális képzéshez. Jelentkezésedet érdeklődéssel várjuk, amennyiben továbbtanulásodat a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kara Kertészmérnöki BSc alapszak és a Pilze - Nagy Kft együttműködése keretében szeretnéd folytatni.

 

Általános információk:

1997-ben alapítottuk meg a Pilze-Nagy Kft-t, amely Kecskeméttől 5 kilométerre, északra elhelyezkedő 10 hektáros majorban található közel az M5-ös autópályához. Vállalatunk a folyamatos innováció eredményeként elmondhatja, hogy nemzetközi szinten is megállja a helyét, hiszen forgalmunk jelentős részét export teszi ki.

Tevékenységi körünk a gomba termőközeg előállításától egészen a gomba értékesítéséig terjed. Termékbővítés céljából gombapástétomot, szárított gomba-termékcsaládot fejlesztettünk ki, amit piacra viszünk.

A folyamatos beruházásoknak köszönhetően a legmodernebb technológiákkal tudunk dolgozni és célunk, hogy a jövőben is lépést tartsunk a technológia fejlődésével.

Továbbá a termelésből származó melléktermék felhasználásával a korszerű biogáz üzemünkben biogázt állítunk elő, amelyből megújuló energiát nyerünk.

Miért érdemes a duális képzést választani?

A duális képzésben résztvevő fiataloknak a vállalat korszerű, naprakész tudást biztosít és a legjobbaknak karrierlehetőséget nyújt. A képzésben résztvevő fiatal kollégák gyakorlati, szakmai tudással és a szakma iránti elkötelezettséggel tudnak kilépni a munkaerőpiacra. Így tanulmányaik végeztével előnyhöz jutnak a kiélezett munkaerő-piaci versenyben.

 A cég honlapjának linkje: www.pleurotus.hu   

Hogyan kerülhetsz be a duális jellegű képzésbe?
Két lépcsős a felvételi folyamat:

1. lépcső
Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődésedet kérünk, küld el önéletrajzodat és motivációs leveledet a Pilze-Nagy Kft-hez a kapcsolattartónál megadott email-cím valamelyikére. Az elképzeléseinknek megfelelő jelentkezőket felvételi elbeszélgetésre hívjuk, ahol szakmai érdeklődésüket, szakma iránti elkötelezettségüket mérjük fel.
felvehető hallgatói létszám: 3 fő
Jelentkezési határidő: folyamatos.  

2. lépcső
Jelentkezned kell a központi felvételi eljárásban a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar Kertészmérnöki BSc szakára.
Jelentkezési határidő: 2022. február. 15.  

Figyelem!
Duális jellegű képzési formában azt a hallgatót fogadjuk, akit Pilze-Nagy Kft. kiválasztott és felvételt nyert a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Karának nappali tagozatára, a kertészmérnöki alapszakra. Azaz mindkét felvételt egyszerre kell teljesítenie a jelentkezőnek!  

Kapcsolattartó:
Somosné Dr. Nagy Adrienn ügyvezető igazgató a.nagy@pleurotus.hu                                 
Verdungné Asztalos Angéla info@pleurotus.hu

 

Partnereink

Délalföldi Kertészek Szövetkezete

Déli Orom Kft.

FRUX MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐ, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

GLADIOLUS-FRUCHT KFT.

Sauska-Tokaj Kft.

ÁRPÁD-AGRÁR ZRT.

BÁCS-ZÖLDÉRT ZRT.

Bio-Fungi Termelő és Kereskedelmi Kft.

CSANÁDI SZŐLŐBIRTOK

UNIVER Product Zrt.

ZKI Zrt.

PILZE - NAGY KFT.

HUNAPFEL MEZŐGAZDASÁGI KFT

Biocont Magyarország Kft.

Pullulo Faiskolai Kft.