NJE Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar

Kövess minket!

Gyengénlátó Változat

Pilze - Nagy Kft.

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A Pilze - Nagy Kft csatlakozott a duális képzéshez. Leendő kertészmérnök hallgatók jelentkezését várja, amennyiben továbbtanulásodat a 2020/2021-es tanévben a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar nappali tagozat kertészmérnöki BSc alapszakon és a Pilze - Nagy Kft együttműködése keretében szeretnéd folytatni.

 

A duális jellegű képzés minden résztvevőnek előnyös!

A duális jellegű képzési forma bevezetésének elsődleges célja a felsőoktatás és a munkaerőpiac igényeinek összehangolása. A legnagyobb érték a szakértelemmel és elkötelezettséggel egyaránt felvértezett munkaerő.

A képzést a hagyományosnál lényegesebb hosszabb vállalati gyakorlat, valamint a szervezetek és a hallgatók közötti sokkal szorosabb kapcsolat jellemzi.

 

A Pilze-Nagy Kft. alapításának időpontja 1997. A laskagomba-termesztéssel és kereskedelemmel foglalkozó egyéni vállalkozás, amelynek az átalakításával cégünk létrejött, már 1991-ben megkezdte működését. Az eltelt húsz év alatt az állandó fejlesztésnek, tevékenységbővítésnek köszönhetően családi vállalkozásunk komoly, több lábon álló céggé nőtte ki magát.  A kft. központja és telephelyei egy Kecskeméttől 5 kilométerre, északra elhelyezkedő 10 hektáros majorban találhatóak, közel az M5-ös autópályához. Cégünk tevékenységei – a laskagomba alapanyag-gyártás, a laskagomba-termesztés, a friss laskagomba kereskedelmi forgalmazása, valamint a biogáz gyártásból származó villamosenergia- és hőtermelés – szorosan kapcsolódnak egymáshoz.

 A cég honlapjának linkje: www.pleurotus.hu 

 

Hogyan kerülsz be a duális jellegű képzésbe?

Kétlépcsős felvételi folyamat:

1. lépcső

Először add be jelentkezésedet a Pilze-Nagy Kft-hez.

 Jelentkezni rövid önéletrajzzal és a szakmai motiváció megjelölésével kell.

 Az elképzeléseinknek megfelelő jelentkezőket felvételi elbeszélgetésre hívjuk ahol szakmai érdeklődésüket, szakma iránti elkötelezettséget mérjük fel.

Felvehető hallgatói létszám: 3 fő

Jelentkezési határidő: 2020. június 30.

 

2. lépcső

Jelentkezned kell a központi felvételi eljárásban a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar nappali tagozat kertészmérnöki BSc szakára.

Jelentkezési határidő: 2020. február. 15.

Figyelem!
Duális jellegű képzési formában azt a hallgatót fogadjuk, akit Pilze-Nagy Kft. kiválasztott és felvételt nyert a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Karának nappali tagozatára, a kertészmérnöki alapszakra.

 Azaz mindkét felvételt egyszerre kell teljesítenie a jelentkezőnek!

 

Kapcsolattartó: Somosné Dr. Nagy Adrienn ügyvezető igazgató a.nagy@pleurotus.hu

                               Verdungné Asztalos Angéla info@pleurotus.hu

 

Partnereink

Délalföldi Kertészek Szövetkezete

Déli Orom Kft.

FRUX MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐ, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

GLADIOLUS-FRUCHT KFT.

Sauska-Tokaj Kft.

ÁRPÁD-AGRÁR ZRT.

BÁCS-ZÖLDÉRT ZRT.

Bio-Fungi Termelő és Kereskedelmi Kft.

CSANÁDI SZŐLŐBIRTOK

UNIVER Product Zrt.

ZKI Zrt.

PILZE - NAGY KFT.

HUNAPFEL MEZŐGAZDASÁGI KFT

Biocont Magyarország Kft.

Pullulo Faiskolai Kft.