NJE Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar

Kövess minket!

Gyengénlátó Változat

Szilvamag Kft.

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A Szilvamag Kft. a GLADIOLUS GROUP cégcsoport tagjaként Kecskemét térségében folytat kertészeti gazdálkodást mintegy 300ha termőterületen. A cégcsoport gyümölcsfeldolgozó üzemének ellátásához szükséges, folyamatosan növekvő termőterületek szakmai irányítását magasan képzett növényorvosok, kertészmérnökök és agrár szakvégzettségű termelésirányítók, „intézők" végzik. 

Célunk, hogy a folyamatosan növekvő területeinkre rátermett, felelős vezetőket találjunk, akik már az egyetemi oktatás éveiben megkezdhetik szakmai gyakorlatukat a Szilvamag Kft-nél. A 2020/21-as tanévben a leendő kertészmérnökök mellett vidékfejlesztési agrármérnöki és mezőgazdasági mérnöki BSc szakos hallgatók jelentkezését is várjuk.

Ebben az újszerű képzésben a hallgató elméleti tudását a vállalatunknál töltött gyakorlati időszak során „élesben" bővítheti, ezáltal tapasztalatot szerezhet leendő szakmájában. Friss, modern gyakorlati ismeretekre tehet szert, megismerheti egy mezőgazdasági vállalat működését, részese lehet mindennapjainak. Valódi problémákkal és megoldásokkal találkozhat. A kialakított képzési rendszerben olyan versenyképes, teljes értékű munkavállaló kerül ki az oktatásból, aki azonnal képes belépni a munka világába.

Ez az oktatási forma – melynek bevezetésében vállalatunk úttörő szerepet vállalt - rendkívül előnyös lehetőségeket kínál hallgatóinak.

Vállalati gyakorlat már az egyetemi évek alatt, havi juttatás, biztos állásajánlat.

Hogyan kerülsz be a duális jellegű képzésbe?

Kétlépcsős felvételi folyamat:

1. lépcső

Jelentkezned kell a központi felvételi eljárásban a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar nappali tagozat kertészmérnöki, vidékfejlesztési agrármérnök vagy mezőgazdasági mérnök alapszakára.

Jelentkezési határidő: 2020. február. 15.

 

2. lépcső

Add be jelentkezésedet a Szilvamag Kft-hez! Az elképzeléseinknek megfelelő jelentkezőket felvételi elbeszélgetésre hívjuk.

Ha felvételt nyertél a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar Kertészmérnöki BSc, Mezőgazdasági mérnök Bsc vagy Vidékfejlesztési agrárménök Bsc szakára, mielőbb jelentkezz duális kapcsolattartónknál, aki tájékoztat a további lépésekről.

Figyelem!
Duális jellegű képzési formában azt a hallgatót fogadjuk, akit a Szilvamag Kft. kiválasztott és felvételt nyert a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Karának valamelyik nappali tagozatára. Azaz mindkét felvételt egyszerre kell teljesítenie a jelentkezőnek!

 

Duális kapcsolattartó:

Gesztes Balázs

+36 30 847 0797 

gesztes@gladiolus.hu

Partnereink

Délalföldi Kertészek Szövetkezete

Déli Orom Kft.

FRUX MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐ, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

GLADIOLUS-FRUCHT KFT.

Sauska-Tokaj Kft.

ÁRPÁD-AGRÁR ZRT.

BÁCS-ZÖLDÉRT ZRT.

Bio-Fungi Termelő és Kereskedelmi Kft.

CSANÁDI SZŐLŐBIRTOK

UNIVER Product Zrt.

ZKI Zrt.

PILZE - NAGY KFT.

HUNAPFEL MEZŐGAZDASÁGI KFT

Biocont Magyarország Kft.

Pullulo Faiskolai Kft.