NJE Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar

Kövess minket!

Gyengénlátó Változat

TERÜLETI SZAKTANÁCSADÁSI KÖZPONT

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

A KVK Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium akkreditációja alapján jól működő Területi Szaktanácsadási Központtal rendelkezik. Az EU támogatással pályázható szaktanácsadási tevékenység keretében közel 400 gazdasággal alakítottunk ki együttműködést. Szaktanácsadást nyújtunk a kertészeti, mezőgazdasági, erdőgazdálkodási, állattenyésztési tevékenységet végző gazdaságoknak, amit a központtal szerződést kötott regisztrált szaktanácsadók végeznek közvetlenül. A szaktanácsadóink létszáma mintegy 40 fő.
Szaktanácsadási tevékenységünk kiterjed a feldolgozó, termékforgalmazó, szervező, marketing, pénzügyi gazdálkodás, adózás témákra is egyéni és társas vállalkozásoknak, gazdáknak és intézményeknek egyaránt. Rendszeresen szervezünk szakmai bemutatókat, kiállításokat, tanácskozásokat az érdeklődők számára.

A felnőttképzés során rendszeresen szervezünk szakmai továbbképzéseket, melyek az egy-két napos programtól kezdve a több száz órás OKJ képzésig sokféle lehetőséget jelentenek. A szaktanácsadásban részt vevő gazdaságok kedvezményesen vehetik igénybe az akkreditált Talaj- és Növényvizsgáló Laboratórium szolgáltatásait.

Kapcsolat
Szabó Tibor mb. központvezető
Telefon: +36(76) 517 630; +36(30) 535 2186
E-mail: szabo.tibor@kvk.uni-neumann.hu

Szervezeti egységek

Partnereink

Délalföldi Kertészek Szövetkezete

Déli Orom Kft.

FRUX MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐ, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

GLADIOLUS-FRUCHT KFT.

HÍRÖS FAISKOLA KFT.

MAKÁR TERMELŐ KFT.

Sauska-Tokaj Kft.

ÁRPÁD-AGRÁR ZRT.

BÁCS-ZÖLDÉRT ZRT.

Bio-Fungi Termelő és Kereskedelmi Kft.

CSANÁDI SZŐLŐBIRTOK

UNIVER Product Zrt.

ZKI Zrt.

PILZE - NAGY KFT.

HUNAPFEL MEZŐGAZDASÁGI KFT

Biocont Magyarország Kft.

Pullulo Faiskolai Kft.