NJE Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar

Kövess minket!

Gyengénlátó Változat

TUDNIVALÓK A DIPLOMAÁTADÓ ÜNNEPI SZENÁTUSI ÜLÉSRŐL

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

TUDNIVALÓK A DIPLOMAÁTADÓ ÜNNEPI SZENÁTUSI ÜLÉSRŐLKedves Végzős Hallgatónk!
Ezúton is gratulálunk tanulmányai eredményes és sikeres befejezéséhez. Oldalunkon szeretnénk tájékoztatni a diplomaátadó ünnepi szenátusi üléssel kapcsolatos tudnivalókról. Diplomájának ünnepélyes átadására a 2015. július 4-én, (szombaton) 1100 órakor kezdődő diplomaátadó ünnepi szenátusi ülésen kerül sor, amelyet jó idő esetén a Kecskeméti Főiskola GAMF Karán, a Kőrösi Csoma Sándor Parkban tartunk.

 

(Rossz idő esetén a Törös Olga Sportcsarnokban, szintén a GAMF Karon – Izsáki út 10.)  Kérjük, hogy az ünnepségen sorszámmal vagy névvel ellátott ülőhelyét legkésőbb ¾ 11-ig foglalja el.

A helyszín megközelítéséhez itt talál térképet és szöveges leírást, amit továbbíthat az ünnepségen részt vevő rokonainak, barátainak.

Parkolás 

A GAMF Kar udvarán csak korlátozott számban állnak rendelkezésre parkolóhelyek, ezért javasoljuk, hogy vegyék igénybe a szomszédos bevásárlóközpont ingyenes parkolóit, ahonnan néhány perc sétával elérhető az ünnepség helyszíne. 

Meghívók

Nyomtatott meghívók 2015. június 15-től egyénileg vásárolhatók a Könyvtár és Információs Központ Nyomdájában (GAMF Kar) és a kari szakkönyvtárakban 250 Ft/db áron. Az ünnepségre szóló meghívó egyszerűsített elektronikus változata letölthető oldalunkról. (A meghívót rokonainak, ismerőseinek küldheti, a belépéshez nem szükséges.)

Talárviselés

A Kecskeméti Főiskola vezetése szeretne hagyományt teremteni azzal, hogy - először most júliusban - a diplomaátadó ünnepi szenátusi ülésen a végzős hallgatók diplomájukat talárban vehetik át. Reméljük, hogy Ön is örömmel veszi ezt az újítást és elfogadja, hogy az ünnepségen csak ebben a viseletben lehet részt venni.  A lehető legkedvezőbb kölcsönzési díjat állapítottuk meg, amely a talár kezelését, tisztíttatását fedezi és az Öné marad emlékül a hímzett kari logó. A talár átvételekor letétbe helyezett kaució pedig a talár sérülésmentes leadásakor visszajár.

Kérjük, feltétlenül olvassa el a talár igénybevételével kapcsolatos további információkat.    

Fotózás

Az ünnepségen minden végzős hallgatóról készül fotó a diploma átvételekor, amelyet a főiskola ajándékaként 2015. július 6-tól térítésmentesen letölthet a www.kefo.hu/diplomaatado oldalról. Az első széksor vonala előtt csak a főiskola fotósa és a sajtó munkatársai fotózhatnak, a biztonsági őrök mindenki mást eküldenek. Kérjük, hogy tájékoztassa erről kedves rokonait, ismerőseit.

Ülőhelyek

A diplomáatadó szenátusi ülésen a meghívott vendégek és a végzősök számára fenntartott ülőhelyeken túl csak korlátozott számban állnak rendelkezésre ülőhelyek. Kérjük, hogy vendégei meghívásakor tartsa ezt szem előtt.  

Kívánunk Önnek sikeres pályafutást és jó egészséget!

Kecskemét, 2015. június 11.

                                                                  Brindza Attila

                                                               oktatási igazgató

Partnereink

Délalföldi Kertészek Szövetkezete

Déli Orom Kft.

FRUX MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐ, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

GLADIOLUS-FRUCHT KFT.

Sauska-Tokaj Kft.

ÁRPÁD-AGRÁR ZRT.

BÁCS-ZÖLDÉRT ZRT.

Bio-Fungi Termelő és Kereskedelmi Kft.

CSANÁDI SZŐLŐBIRTOK

UNIVER Product Zrt.

ZKI Zrt.

PILZE - NAGY KFT.

HUNAPFEL MEZŐGAZDASÁGI KFT

Biocont Magyarország Kft.

Pullulo Faiskolai Kft.