NJE Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar

Kövess minket!

Gyengénlátó Változat

ÚJ KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ!

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

új koronavírus tájékoztató

Tisztelt Egyetemi Polgárok!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy a védelmi intézkedésekről szóló 168/2020. (IV. 30.) Korm. rendelet értelmében, az abban megjelölt rektori hatáskörben a Neumann János Egyetemen, 2020. május 4-től egységes módon, az alábbi intézkedések bevezetésére, illetve fenntartására kerül sor:

-          Az oktatás a 2019/20. tanév II. félévében továbbra is digitális (távoktatás) formában történik.  A hallgatók számára a 2020. március 23-án életbe lépett, a Neumann János Egyetem valamennyi épületére vonatkozó intézménylátogatási tilalom visszavonásig érvényben marad. Ennek értelmében az oktatás jelenlétet igénylő formái továbbra sem engedélyezettek.

-          Az Egyetem és a karok által a vizsgaidőszak lebonyolítására vonatkozó döntések a fentiek alapján továbbra is érvényesek, azaz a számonkérések online formában kell, hogy megvalósuljanak.

-          A záróvizsgák lebonyolítására a 101/2020. (IV. 10.) Korm. rendelet 13. §-ban rögzítettek szerint, kari hatáskörben kerül sor. A személyes jelenlétet igénylő záróvizsgák lebonyolítása a kormányrendeletnek megfelelően szűkített létszámú záróvizsga bizottság előtt, megfelelő védőfelszerelések használata és a távolsági szabályok betartása mellett történhet meg.

A fenti intézkedéseket megalapozza, hogy Egyetemünk hallgatóinak jelentős része (kb. 20%-a) és oktatóinknak egy része a kijárási korlátozásról szóló 71/2020. (III. 27.) Korm. rendelet, illetve annak fenntartásáról szóló 81/2020. (IV.1.) Korm. rendelet 6. §-ában rögzítettek (Budapest és Pest megye) hatálya alá esik, valamint a felsőoktatási intézmények kollégiumainak hallgatók általi látogatása az egész országban továbbra is tilos.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a fenti intézkedések a jelen körülményekre vonatkoznak. A Neumann János Egyetem továbbra is polgárai érdekeit szem előtt tartva, folyamatosan figyelemmel kíséri a járványügyi helyzet kapcsán elrendelt aktuális teendőket, melyeket Önökkel is megosztunk! Kérjük, kísérjék figyelemmel tájékoztató leveleinket, illetve az Egyetem honlapját.

 

 

Dr. Fülöp Tamás

rektor

Partnereink

Délalföldi Kertészek Szövetkezete

Déli Orom Kft.

FRUX MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐ, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

GLADIOLUS-FRUCHT KFT.

Sauska-Tokaj Kft.

ÁRPÁD-AGRÁR ZRT.

BÁCS-ZÖLDÉRT ZRT.

Bio-Fungi Termelő és Kereskedelmi Kft.

CSANÁDI SZŐLŐBIRTOK

UNIVER Product Zrt.

ZKI Zrt.

PILZE - NAGY KFT.

HUNAPFEL MEZŐGAZDASÁGI KFT

Biocont Magyarország Kft.

Pullulo Faiskolai Kft.